Fuyu Curmal Japonez Savura

Fuyu Curmal Japonez Savura
Fuyu curmal japonez savura este un fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 339 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin sherry, coacăze, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tofu ferm, puteți urma acest fel principal cu Nectarine-Boysenberry Vanilie-Pecan Crisp ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de Persimmon și Avocado Fuyu, Carne de porc fiartă cu curmal Fuyu, și Salată Dulce De Curmale Fuyu.

Instrucțiuni

1
În tigaie medie grea la foc moderat, încălziți uleiul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați semințe de muștar și sherry, apoi aduceți la fierbere și reduceți până când nu rămâne lichid, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Adăugați oțet de sherry, persimmons și 1 cană de apă, apoi aduceți la fierbere și reduceți cu 3/4, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
CurmaleCurmale
ApăApă
5
Adăugați coacăze și continuați să gătiți până când aproape nu rămâne lichid și coacăzele sunt pline, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
6
Se ia de pe foc și se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Transferați 1/2 gust în robotul de bucătărie și pulsați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți gustul procesat în tigaie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
TigaieTigaie
8
Transferați în recipientul etanș și refrigerați cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista