Fusta Steak Diablo

Fusta Steak Diablo
Fusta friptură Diablo este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 540 calorii. Un amestec de oțet de cidru, friptură de umeraș, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sunny ' s Diablo Diablo Diablo Burger, Chili Diablo Steak și paste, și Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de salsa de usturoi cu oțetul, oregano, zahărul și sarea într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Dientes De AjoDientes De Ajo
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați friptura și marinați 30 de minute sau până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Aprindeți un grătar cu cărbune și lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie sau încălziți un grătar cu gaz la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți carnea de vită din marinată și gătiți 3 până la 4 minute, întoarceți, apoi gătiți cu 3 până la 4 minute mai mult sau până când este mediu rar. Feliați subțire împotriva bobului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista