Fusilli cu inimi de anghinare și cremă de parmezan

Fusilli cu inimi de anghinare și cremă de parmezan
Fusilli cu inimi de anghinare și cremă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 761 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți inimi de anghinare, unt, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde. Amestecați smântâna, sarea, piperul și inimile de anghinare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(tub Mare)(tub Mare)
3
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de smântână, parmezan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
5
Conserve vs. inimi de anghinare marinate: preferăm foarte mult inimile de anghinare conservate tipului marinat care vin în borcane mici. Cele marinate au adesea un gust acru. Când utilizați anghinarea conservată, scurgeți-le și clătiți-le mai întâi pentru a îndepărta orice aromă "tinny" din cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
6
Recomandarea vinului: anghinarea face de obicei vinurile să pară mai dulci. În consecință, vă sugerăm un vin roșu sau alb cu o mulțime de aciditate. Un barbera sau dolcetto din regiunea Piemont din Italia sau un italian pinot bianco sau sauvignon blanc ar fi toate potrivite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista