Fusilli cu inimi de anghinare și cremă de parmezan
Fusilli cu inimi de anghinare și cremă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 761 calorii, 18g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți inimi de anghinare, unt, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Inimi de anghinare cu ceapă, oțet Balsamic și parmezan, Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde. Amestecați smântâna, sarea, piperul și inimile de anghinare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de smântână, parmezan și arpagic.
Conserve vs. inimi de anghinare marinate: preferăm foarte mult inimile de anghinare conservate tipului marinat care vin în borcane mici. Cele marinate au adesea un gust acru. Când utilizați anghinarea conservată, scurgeți-le și clătiți-le mai întâi pentru a îndepărta orice aromă "tinny" din cutie.
Recomandarea vinului: anghinarea face de obicei vinurile să pară mai dulci. În consecință, vă sugerăm un vin roșu sau alb cu o mulțime de aciditate. Un barbera sau dolcetto din regiunea Piemont din Italia sau un italian pinot bianco sau sauvignon blanc ar fi toate potrivite.