Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 48 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 93 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, ovăz de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri cu fulgi de ovăz ale bunicii-fursecuri delicioase cu fulgi de ovăz, Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii, și Fursecurile cu fulgi de ovăz ale bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați stafidele și suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de cookie.
Scurgeți stafidele pline, rezervați 6 linguri de lichid.
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr. Adăugați treptat ouăle, vanilia și cele 6 linguri de apă din tigaia cu stafide; se amestecă până devine ușor și pufos. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara si nucsoara; se amestecă în amestecul cremos. În cele din urmă, amestecați ovăzul și stafidele; amestecând până se combină. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri pregătită.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, marginile trebuie să fie maro auriu.