Fursecuri Din Dantelă De Migdale-Ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile din dantelă de migdale-ovăz. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Din Dantelă De Migdale, Fursecuri Din Dantelă De Migdale, și Cookie-Uri Sandwich Din Dantelă De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimea inferioară și superioarăde cuptor; preîncălziți la 350 F. Linia 2 fără margini foi de copt cu hârtie pergament. Pulsealmonds și ovăz într-un robot de bucătărie până laforme de masă grosieră. Pune deoparte.
Se topește untul într-o cratiță medie pesteîncălzire medie.
Adăugați atât zaharuri,cât și miere;bateți până se amestecă și zahărul se dizolvă, 1-2 minute.
Adăugați amestec de nuci, făină și sare; se amestecă până se amestecă bine.
Lingura aluat de 2-linguriță porțiuni ontobaking foi, spațierea 2 1/2 " În afară. Folosind vârful degetelor, bateți cookie-urile până la 1/4 " - runde înalte; împingeți orice margini zimțate pentru a forma cercuri netede.
Coaceți, foi rotative după6 minute, până se rumenesc și se întind cookie–urile într-un strat subțire, 10-12minute. Glisați cookie-urile pe pergament pe unrack de sârmă și lăsați să se răcească.
Folosind o perie de patiserie, periați jumătate din fiecarecookie cu ciocolată topită.
Lasa sa steapână când ciocolata este setată, aproximativ 2 hours.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.Depozitați etanș între foile de pergamentsau hârtie cerată.