Fursecuri de ovăz cu chipsuri de ciocolată albă și stafide
Cookie-urile de ovăz cu chipsuri de ciocolată albă și stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 140 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, făină, ovăz laminat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri de dovleac-ovaz cu chipsuri de ciocolată albă, Fursecuri de ovăz cu afine și cireșe cu chipsuri de ciocolată albă, și Fursecuri de ovăz cu ciocolată albă și chipsuri de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul, zahărul granulat și zahărul brun într-un bol cu un mixer la viteză medie până la pufos.
Adăugați oul și vanilia; bate.
Bateți făina, ovăzul rulat, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un bol.
Se adaugă în amestecul de unt și se bate până se combină. Se amestecă chipsurile de ciocolată albă și stafidele.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Scoateți linguri rotunjite de aluat și rotiți-le în bile. Aranjați pe foi de copt căptușite cu pergament la aproximativ 2 centimetri distanță. La frigider 30 de minute, apoi coaceți până când prăjiturile sunt aurii pe fund, 12 până la 15 minute. Se răcește pe foile de copt, 10 minute, apoi se transferă în rafturi pentru a termina răcirea.
Fotografie de Antonis Achilleos