Fursecuri Cu Zahăr Înghețat Cu Lămâie
Cookie-urile de zahăr cu lămâie sunt un vegetarian desert. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-uri de zahăr cu smântână de lămâie înghețată + VIDEO, Biscuiți Cu Zahăr Înghețat, și Fursecuri Moi Cu Zahăr Mat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti fursecurile, bateți zahărul granulat și untul într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Adăugați oul, albușul de ou și următoarele 3 ingrediente, bătând bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând bine. Puneți aluatul pe folie de plastic; aplatizați la o grosime de 1 1/2 inch. Acoperiți bine cu folie de plastic; se răcește 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați aluatul pe un dreptunghi de 15 x 12 inci pe o suprafață puternic făinată.
Tăiați aluatul în pătrate de 20 (3 inci) folosind un cuțit ascuțit.
Așezați pătrate la o distanță de 2 inci pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până devin aurii. Scoateți imediat fursecurile din tigăi folosind o spatulă largă; se răcește pe rafturi de sârmă.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de glazură peste fiecare prăjitură cu o spatulă offset sau puneți glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar, tăiați o gaură mică în 1 colț și stropiți glazura peste fursecuri.
Se presară cu stropi de zahăr asortate, dacă se dorește.