Fursecuri Cu Zahăr Înghețat Cu Lămâie

Fursecuri Cu Zahăr Înghețat Cu Lămâie
Cookie-urile de zahăr cu lămâie sunt un vegetarian desert. O porție conține 182 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, extractul de vanillan, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie-uri de zahăr cu smântână de lămâie înghețată + VIDEO, Biscuiți Cu Zahăr Înghețat, și Fursecuri Moi Cu Zahăr Mat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti fursecurile, bateți zahărul granulat și untul într-un castron mare cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați oul, albușul de ou și următoarele 3 ingrediente, bătând bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând bine. Puneți aluatul pe folie de plastic; aplatizați la o grosime de 1 1/2 inch. Acoperiți bine cu folie de plastic; se răcește 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Rulați aluatul pe un dreptunghi de 15 x 12 inci pe o suprafață puternic făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Tăiați aluatul în pătrate de 20 (3 inci) folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați pătrate la o distanță de 2 inci pe foi de copt negreșite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până devin aurii. Scoateți imediat fursecurile din tigăi folosind o spatulă largă; se răcește pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și următoarele 3 ingrediente. Se amestecă colorantul alimentar, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
11
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de glazură peste fiecare prăjitură cu o spatulă offset sau puneți glazura într-o pungă mică de plastic cu fermoar, tăiați o gaură mică în 1 colț și stropiți glazura peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Pungi ZiplocPungi Ziploc
12
Se presară cu stropi de zahăr asortate, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista