Fursecuri cu unt de migdale cu caramel

Fursecuri cu unt de migdale cu caramel
Cookie-urile cu unt de migdale cu caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Această rețetă de la Allrecetes are 6 fani. Un amestec de miere, îndulcitor granular de sucroloză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încearcă Prăjituri Cu Migdale De Caramel, Prajituri cu caramel-migdale, și Fursecuri Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Bateți untul, zahărul brun și îndulcitorul într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți untul de migdale, oul, laptele, mierea și extractul de vanilie în amestecul de unt până se omogenizează. Amestecați făina universală, făina integrală de grâu, sarea și bicarbonatul de sodiu în amestecul de unt de migdale; pliați în bucăți de caramel până când aluatul este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
îndulcitorîndulcitor
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului și așezați la 2 inci distanță pe foi de copt. Apăsați și aplatizați bilele cu o furculiță, creând o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Până La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 InchPână La 8 Prune Mari, (aproximativ, Tăiate în Felii De 1/4 Inch
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 8 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista