Fursecuri Cu Unt De Arahide Umplute Cu Fudge

Fursecuri Cu Unt De Arahide Umplute Cu Fudge
Cookie-urile cu unt de arahide umplute cu Fudge ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 159 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ou, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fursecuri Cu Unt De Arahide Umplute Cu Fudge, Fudge umplut irezistibil unt de arahide cookie-uri, și Cookie Cu Unt De Arahide Umplut Cu Fudge.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 cm. f (dacă utilizați o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la 350 cm.f). Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt de arahide, scurtarea, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în ou până se omogenizează. Bateți în făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Formați aluatul în 48 de bile de un inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la o distanță de 1 inch. Aplatizați bilele la grosimea de 1/4 inch apăsând cu o furculiță într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 4 până la 8 minute sau până când fundul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la înălțime aproximativ 1 minut sau până se înmoaie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă 1/4 cană de unt de arahide în ciocolată până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
6
Sandwich perechi de cookie-uri, fund împreună, cu 1 linguriță amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
7
Lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista