Fursecuri Cu Unt De Arahide Umplute Cu Fudge
Cookie-urile cu unt de arahide umplute cu Fudge ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 159 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide cremos, ou, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Fursecuri Cu Unt De Arahide Umplute Cu Fudge, Fudge umplut irezistibil unt de arahide cookie-uri, și Cookie Cu Unt De Arahide Umplut Cu Fudge.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 cm. f (dacă utilizați o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la 350 cm.f). Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt de arahide, scurtarea, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie până la pufos. Bateți în ou până se omogenizează. Bateți în făină, praf de copt și bicarbonat de sodiu.
Formați aluatul în 48 de bile de un inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la o distanță de 1 inch. Aplatizați bilele la grosimea de 1/4 inch apăsând cu o furculiță într-un model încrucișat.
Coaceți 4 până la 8 minute sau până când fundul se rumeneste.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la înălțime aproximativ 1 minut sau până se înmoaie; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă 1/4 cană de unt de arahide în ciocolată până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei sau până se îngroașă.
Sandwich perechi de cookie-uri, fund împreună, cu 1 linguriță amestec de ciocolată.
Lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este fermă.