Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Nuci De Afine
Cookie-urile cu fulgi de ovăz cu afine necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 135 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praf de copt, nuci pecan, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Nuci De Banane De Afine, Fulgi de ovăz afine ciocolată albă Chip Cookie-uri (aka Granola Bar cookie-uri), și Fursecuri Cu Afine Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Așezați untul nesărat și zahărul brun deschis în vasul de lucru al unui mixer cu suport și amestecați la viteză medie-lentă până când este foarte pufos, 3 până la 4 minute. Bateți extractul de vanilie, urmat de ouă, pe rând. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică viteză și lăsați să funcționeze.
Într-un castron separat, amestecați împreună ovăzul laminat, făina, praful de copt, scorțișoara, sarea kosher și nucșoara.
Se toarnă ingredientele uscate în mixerul care rulează încet în treimi; se amestecă afine uscate și nuci până se încorporează. Folosind o lingură mare de biscuiți, așezați aluatul pe foaia de copt pregătită la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți câte un lot în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, 17 până la 18 minute. Se lasă să se răcească pe foile de copt timp de aproximativ 5 minute înainte de îndepărtare pentru a termina răcirea pe rafturile de sârmă.