Fursecuri Cu Ciocolată Și Nucă Fără Făină

Cookie-urile de ciocolată fără făină ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 59 calorii. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, albușuri de ou, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri Cu Nucă De Ciocolată Fără Făină, Prajituri cu nuca de ciocolata fara faina de franeucroois Payard, și Brownies fără făină de nucă de ciocolată (alias: vechiul truc de fasole neagră!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 2 rafturi în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 350. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Așezați nucile pe o suprafață de lucru și tocați-le bine.
Transferați pe o foaie de copt mare separată și prăjiți până când sunt parfumate, aproximativ 9 minute.
Se amestecă zahărul, cacao și sarea într-un castron. Se amestecă nucile.
Adăugați albușuri de ou și vanilie; bateți cu o furculiță sau un mixer electric pe mediu până când aluatul este doar umezit. (Nu exagerați aluatul sau se va rigidiza.) Aruncați aluatul cu lingurița pe foi de copt în movile distanțate uniform.
Coaceți prăjiturile până când blaturile sunt ușor crăpate și lucioase, aproximativ 15 minute. Repetați cu aluatul rămas. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.