Fursecuri cu afine și smântână Momofuku Milk Bar
Cookie-urile de afine și cremă Momofuku Milk Bar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 324 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 97 de cenți pe porție. Un amestec de amidon de porumb, lapte praf, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Momofuku Lapte Bar Crack Plăcintă, Rețeta de prăjituri cu compost Momofuku Milk Bar, și Înghețată Cu Lapte De Cocos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Combinați cele 40 de grame (1/2 cană) de lapte praf, făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un castron mediu. Aruncați cu mâinile pentru a amesteca.
Adăugați untul topit și aruncați, folosind o spatulă, până când amestecul începe să se unească și să formeze ciorchini mici.
Întindeți ciorchinii pe o tigaie căptușită cu pergament sau Silpat și coaceți timp de 20 de minute. Firimiturile ar trebui să fie nisipoase în acel moment, iar bucătăria ta ar trebui să miroasă a rai cu unt. Răciți firimiturile complet.
Zdrobiți orice ciorchini de firimituri de lapte care au un diametru mai mare de 1/2 inch și puneți firimiturile într-un castron mediu.
Adăugați cele 20 G (1/4 cană) de lapte praf și aruncați împreună până când este distribuit uniform în întregul amestec.
Se toarnă ciocolata albă peste firimituri și se aruncă până când ciorchinii tăi sunt înrobiți. Apoi continuați să le aruncați la fiecare 5 minute până când ciocolata albă se întărește și ciorchinii nu mai sunt lipicioși. Firimiturile se vor păstra într-un recipient etanș la frigider sau congelator până la 1 lună.
Combinați untul, zaharurile și glucoza în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și cremă pe mediu-mare timp de 2 până la 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului, adăugați ouăle și bateți timp de 7 până la 8 minute.
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se amestecă doar până când aluatul se unește, nu mai mult de 1 minut. (Nu vă îndepărtați de mașină în timpul acestui pas, altfel veți risca să amestecați prea mult aluatul.) Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă.
Încă la viteză mică, adăugați firimiturile de lapte și amestecați până când sunt încorporate, nu mai mult de 30 de secunde. Urmăriți firimiturile de lapte cu afinele uscate, amestecându-le timp de 30 de secunde.
Folosind o lingură de înghețată de 2 3/4 uncii (sau o măsură de 1/3 cană), porționați aluatul pe o tigaie căptușită cu pergament. Bateți vârfurile cupolelor de aluat pentru biscuiți. Înfășurați bine tigaia în folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la 1 săptămână. Nu coaceți prăjiturile de la temperatura camerei-nu se vor coace corect.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Aranjați aluatul răcit la o distanță de cel puțin 4 inci pe tigăi de foi căptușite cu pergament sau Silpat.
Coaceți timp de 18 minute. Cookie-urile se vor umfla, vor crăpa și se vor răspândi. După 18 minute, acestea ar trebui să fie foarte ușor rumenite pe margini, dar încă galbene strălucitoare în centru; acordați-le un minut în plus, dacă nu este cazul.