Cookie-urile de afine și cremă Momofuku Milk Bar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 324 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 97 de cenți pe porție. Un amestec de amidon de porumb, lapte praf, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Momofuku Lapte Bar Crack Plăcintă, Rețeta de prăjituri cu compost Momofuku Milk Bar, și Înghețată Cu Lapte De Cocos De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați cele 40 de grame (1/2 cană) de lapte praf, făina, amidonul de porumb, zahărul și sarea într-un castron mediu. Aruncați cu mâinile pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați untul topit și aruncați, folosind o spatulă, până când amestecul începe să se unească și să formeze ciorchini mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Întindeți ciorchinii pe o tigaie căptușită cu pergament sau Silpat și coaceți timp de 20 de minute. Firimiturile ar trebui să fie nisipoase în acel moment, iar bucătăria ta ar trebui să miroasă a rai cu unt. Răciți firimiturile complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Zdrobiți orice ciorchini de firimituri de lapte care au un diametru mai mare de 1/2 inch și puneți firimiturile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați cele 20 G (1/4 cană) de lapte praf și aruncați împreună până când este distribuit uniform în întregul amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
7
Se toarnă ciocolata albă peste firimituri și se aruncă până când ciorchinii tăi sunt înrobiți. Apoi continuați să le aruncați la fiecare 5 minute până când ciocolata albă se întărește și ciorchinii nu mai sunt lipicioși. Firimiturile se vor păstra într-un recipient etanș la frigider sau congelator până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1
Combinați untul, zaharurile și glucoza în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și cremă pe mediu-mare timp de 2 până la 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului, adăugați ouăle și bateți timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Glucoză
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă doar până când aluatul se unește, nu mai mult de 1 minut. (Nu vă îndepărtați de mașină în timpul acestui pas, altfel veți risca să amestecați prea mult aluatul.) Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încă la viteză mică, adăugați firimiturile de lapte și amestecați până când sunt încorporate, nu mai mult de 30 de secunde. Urmăriți firimiturile de lapte cu afinele uscate, amestecându-le timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
5
Folosind o lingură de înghețată de 2 3/4 uncii (sau o măsură de 1/3 cană), porționați aluatul pe o tigaie căptușită cu pergament. Bateți vârfurile cupolelor de aluat pentru biscuiți. Înfășurați bine tigaia în folie de plastic și dați-o la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până la 1 săptămână. Nu coaceți prăjiturile de la temperatura camerei-nu se vor coace corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Aranjați aluatul răcit la o distanță de cel puțin 4 inci pe tigăi de foi căptușite cu pergament sau Silpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Coaceți timp de 18 minute. Cookie-urile se vor umfla, vor crăpa și se vor răspândi. După 18 minute, acestea ar trebui să fie foarte ușor rumenite pe margini, dar încă galbene strălucitoare în centru; acordați-le un minut în plus, dacă nu este cazul.