Fursecuri Crocante Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile crocante fără Gluten. Această rețetă face 24 de porții cu 129 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați betty brownie mix, cereale de scorțișoară, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amaretti Thins / Fursecuri Crocante Cu Migdale (Fără Gluten, Fără Cereale, Paleo Friendly), Biscuiți Crocanți Fără Făină, Fără Gluten, Cu Unt De Arahide, Cu Nucă De Cocos, și Biscuiți Mocha Fudge Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele cookie cu lingura până se amestecă. Aruncați aluatul prin linguri de măsurare rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când este setat. Se răcește 2 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește cu 10 minute înainte de geam.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și scorțișoara. Se amestecă laptele până se omogenizează. Dacă este necesar, adăugați lapte suplimentar 1 linguriță la un moment dat, până când glazura atinge consistența stropitoare.
Stropiți fursecurile cu glazură.