Fursecuri chinezești de Crăciun

Biscuiții chinezești de Crăciun ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 114 calorii . Această rețetă servește 24. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor chinezești. 72 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este perfect pentru Crăciun . Mergeți la magazin și luați tăiței Chow Mein, arahide prăjite uscat, chipsuri de unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cringle Christmas Crack (The Best Christmas Crack Ever!) , Divine Christmas Candy Cane Cookies și Gingerbread Christmas Tree Cookies .
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și chipsurile de unt de arahide în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fiartă, amestecând des, până când se omogenizează.
Amestecați tăițeii Chow Mein și arahide într-un castron mare.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste tăiței și alune și se întoarce pentru a acoperi.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Puneți amestecul cu linguri rotunjite pe foaia pregătită. Dă la frigider până se fixează, aproximativ 2 ore.