Fursecuri Biscoff Umplute Cu Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Biscoff umplute cu ciocolată albă. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână unt, baton de ciocolată lindt lindor truffles, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 70 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Covrigi Acoperiți Cu Ciocolată Albă Umpluți Cu Biscoff, Biscuiți Cu Ciocolată Albă Biscoff, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Albă Biscoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți făina, scorțișoara, nucșoara, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună; pune deoparte.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză mică, cremă untul, zahărul și zahărul brun împreună.
Adăugați extractul de vanilie.
Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de unt.
Pentru a asambla fursecurile, formați aluatul în bile de 1,5 inci și aplatizați.
Așezați o trufă Lindt în mijlocul fiecărei bile și modelați ușor aluatul în jurul trufei. Neteziți între palme și asigurați-vă că aluatul este sigilat cât mai mult posibil pentru a împiedica topirea trufei.
Așezați bile de aluat la cel puțin 2 centimetri distanță pe o foaie de copt antiaderentă.
Se coace la 350 km F timp de 15 minute, sau până se rumenesc în jurul marginilor. Unele ciocolată albă poate bule afară; atâta timp cât acest lucru este minim este bine.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a transfera cu atenție într-un suport de răcire.