Fulton Fish Market Cioppino cu crutoane de aluat

Fulton Fish Market Cioppino cu crutoane de aluat
Dacă aveți despre 29 minute pentru a petrece în bucătărie, Fulton Fish Market Cioppino cu crutoane de aluat ar putea fi un mare pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 515 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru 3,8 USD pe porție, primești un fel principal care servește 8. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare și piper kosher, ulei de măsline, ceapă și midii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pudră De Pește + Crutoane Vechi De Aluat, Cioppino Tocană De Pește, și Crutoane De Usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți până se parfumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați bulionul de pește, roșiile scurse, Golful și cimbru și condimentați cu sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți până se îngroașă ușor, amestecând ocazional aproximativ 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PeșteStoc De Pește
TomateTomate
CimbruCimbru
6
În timp ce bulionul se gătește, încălziți 2 linguri de ulei la foc mare într-o tigaie mare separată. Condimentați basul pe ambele părți cu sare și piper și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
BassBass
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți pe o farfurie.
8
În aceeași tigaie, adăugați încă 2 linguri de ulei, condimentați creveții și sotati până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți pe placă cu basul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BassBass
10
Adăugați scoicile, midiile, basul și creveții în bulionul redus și gătiți până când scoicile și midiile se deschid, aruncând orice nu se deschid, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul și tarhonul și se condimentează cu miere, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
TarhonTarhon
MidiiMidii
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
BulionBulion
ScoiciScoici
MiereMiere
BassBass
SareSare
11
Adăugați sos fierbinte, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
12
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
13
Amestecați untul și pasta de hamsie într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Periați pâinea cu ulei pe 1 parte și condimentați cu sare și piper. Grătiți, cu partea de ulei în jos pe tigaia preîncălzită până se rumenesc ușor, răsturnați și continuați grătarul până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Scoateți pâinea într-un platou și întindeți o parte din amestecul de unt-hamsie pe partea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PâinePâine
16
Tăiați fiecare felie în jumătate, transversal.
17
Așezați 1/2 felie de pâine în fiecare castron, puneți o parte din amestec deasupra și deasupra cu restul de 1/2 felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
18
Garnisiți cu frunze de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În29 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista