Fulgi De Ovăz-Stafide

Fulgi De Ovăz-Stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați barele de ovăz-stafide. Această rețetă servește 5 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 307 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ovăz laminat de modă veche, semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Stafide Baruri, Fulgi De Ovăz Stafide Baruri, și Chippy Fulgi De Ovăz Stafide Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°; aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați laptele, oul, mierea, vanilia și scorțișoara. Se amestecă ovăzul, semințele de floarea soarelui și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
VanilieVanilie
MiereMiere
LapteLapte
OvăzOvăz
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți până la auriu în jurul marginilor și setați la mijloc, 30 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista