Fulgi De Ovăz Gingersnaps
Fulgi de ovăz Gingersnaps ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 42. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, ghimbir măcinat, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Fulgi De Ovăz Gingersnaps, Fulgi De Ovăz Gingersnaps, și Cârtițe de ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, crema de scurtare și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și melasă.
Combinați ingredientele uscate; adăugați treptat la amestecul de cremă și amestecați bine.
Rulați în 1-in. bile; rolați în zahăr suplimentar.
Locul 2 în. separat pe foi de copt unse. Aplatizați cu un pahar înmuiat în zahăr.
Se coace la 350 de euro timp de 10 minute sau până se fixează (nu se coace prea mult).
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Gingersnap funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.