Fulgi de ovăz cu compot de alune de portocale de afine
Fulgi de ovăz cu compot de alune de portocale de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1402 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Compot De Portocale-Afine, Compot De Afine-Portocale, și Compot de afine-portocale cu Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apa și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu.
Lăsați să gătească până se dizolvă zahărul, amestecând ocazional, apoi adăugați afine. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe energic până când afinele au apărut și amestecul se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Adăugați piure de portocale și alune și gătiți încă 2 minute. Scoateți focul și lăsați să se răcească ușor înainte de a adăuga în fulgi de ovăz. Orice compot neutilizat poate fi păstrat la frigider până la două săptămâni.
Așezați fulgi de ovăz fierți într-un castron și amestecați laptele. Se acoperă cu 1/3 cană compot și se servește imediat.