Fulgi de ovăz Cookie cotlet de porc necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 435 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți muștar măcinat cu piatră, pesmet panko, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri, Curățați Mâncarea De Ovăz Cookie Overnight Overnight Overnight, și Cina De Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentează carnea de porc pe 1 parte cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mare cu fund greu, la foc mare, adăugați uleiul de struguri și încălziți până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Cotletele de porc, asezonate cu fața în jos. Căutați cotletele până se rumenesc, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4
Scoateți cotletele din tigaie într-o tavă de foi sau o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
În procesor de alimente, zdrobi cookie-urile până când acestea seamănă cu pesmet, nu un praf. Într-un castron mediu, amestecați manual, untul, panko, ierburile, curry și prăjiturile până când amestecul seamănă cu o crustă bine amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Rulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați muștarul și jeleul într-un bol mic. Înveliți uniform partea superioară a fiecărui cotlet de porc cu amestecul de muștar, apoi acoperiți cu amestec de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Rulou Cu Fructe
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Prăjiți cotletele până la fiert, aproximativ 15 minute.
8
Scoateți cotletele din cuptor pe un platou de servire și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.