Fufu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Fufu. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 452 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, pătlagină, rădăcini de yucca și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați manioca și plantanele (cu coji) într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când manioca este moale, aproximativ 30 de minute; se scurge.
Îndepărtați și aruncați cojile din plantain și readuceți-le în oală. Se amestecă cu unt, apoi se bate cu un mixer electric până se omogenizează. Folosiți cât mai mult unt pentru a obține amestecul suficient de umed pentru a se amesteca.