Fudge de ciocolată albă cu nuci pecan
Ciocolata alba Fudge cu nuci pecan este un fără gluten rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată, cremă de brânză, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Negrese de ciocolata alba cu nuci pecan, Tiffin de ciocolată albă cu nuci pecan, și Scorțișoară Caramel porumb cu nuci pecan și ciocolată albă {aka Cinna.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt de 8x8 inci cu unt.
Bateți crema de brânză într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos. Bateți treptat în zahărul cofetarilor și extractul de vanilie până se omogenizează.
Topiți ciocolata într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Bateți ciocolata în amestecul de brânză cremă până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă amestecul de ciocolată în vasul de copt pregătit. Se răcește până se fixează.