Fudge cu trei ciocolate

Fudge cu trei ciocolate
Three-Chocolate Fudge este o rețetă fără gluten cu 66 de porții. O porție conține 182 de calorii, 1 g de proteine și 10 g de grăsimi. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, lapte evaporat, bomboane de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Cupcakes cu ciocolată fudge umplute cu baton de biscuiți cu ciocolată și glazură de bezea cu marshmallow, rețeta de prăjitură cu ciocolată fudge (mega tort cu ciocolată fudge) și clătite Brownie pentru iubitorii de ciocolată Pumpkin Fudge cu sos Kahlua de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele patru ingrediente. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se aduce la fierbere rapid; se fierbe 5 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3-1/3 Căni De Zahăr3-1/3 Căni De Zahăr
2
Se ia de pe foc; se amestecă bezele până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
3
Se amestecă bucăți de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
4
Adauga batoanele de ciocolata si ciocolata tocata; se amestecă până se topește. Încorporați vanilia și nucile pecan; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
5
Se toarnă într-un 15x10x1-in uns. tigaie. Răciți până la fermitate.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Fudge. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții66
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista