Fudge cu smântână cu arahide
Sour Cream Peanut Fudge este un desert care servește 100. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 65 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 7 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Tort cu caramel și arahide , Fudge vegan cu unt de arahide și Fudge cu unt de arahide de modă veche .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele cinci ingrediente; aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Descoperi; gătiți la foc mediu-mare până când un termometru pentru bomboane indică 238° (etapa soft-ball).
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se lasa sa stea, fara a amesteca, timp de 15 minute.
Adăugați arahide și unt de arahide. Cu o lingură de lemn, bateți până devine groasă și cremoasă, aproximativ 10 minute.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. pan. Rece; tăiate în pătrate. A se păstra la frigider.