Fudge cu ciocolată albă și nucă de cocos
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Fudge cu ciocolată albă și nucă de cocos ar putea fi o rețetă super fără gluten de încercat. Această rețetă face 81 de porții cu 53 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Un amestec de nuci, nucă de cocos, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Fudge cu ciocolată albă cu mentă , prăjitură cu ciocolată albă și nucă de cocos proaspătă rasă și fursecuri cu ciocolată fudge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aliniați un 9-in. tava patrata cu folie si unge folia cu 1-1/2 lingurite unt; puse deoparte. Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, laptele și untul rămas. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, amestecând continuu. Gătiți și amestecați timp de 30-40 de minute sau până când un termometru pentru bomboane indică 234° (etapa cu minge moale).
Se ia de pe foc; se adauga ciocolata alba si bezele pana se topesc. Se amestecă nuca de cocos, nucile și vanilia.
Se toarnă în tava pregătită.
Se lasa la temperatura camerei pana se raceste.
Folosind folie, scoateți fudge-ul din tigaie; tăiat în 1-in. pătrate. Păstrați într-un recipient etanș la frigider.