Frunze De Struguri Umplute
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Frunzele de struguri umplute ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.
Instrucțiuni
Puneți ceapa și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute. În timp ce ceapa se gătește, curățați căței de usturoi și zdrobiți-le într-o pastă într-un mortar și pistil.
Adăugați acest lucru în tigaie împreună cu Roșia, sucul de lămâie, pasta de roșii și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă orezul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați mărarul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
În timp ce acest lucru se răcește, scurgeți frunzele de struguri și trageți-le cu grijă.
Puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă rece.
Lăsați-le să se înmoaie până când sunteți gata să vă rostogoliți.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați o frunză de struguri pe suprafața de lucru, cu partea strălucitoare în jos.
Adăugați 1 lingură de amestec de orez în mijlocul frunzei de struguri. Îndoiți părțile laterale peste orez și rotiți frunza într-o formă mică de bușteni, cam de dimensiunea degetului mare al lui George. Repetați cu orezul rămas, așezând frunzele umplute într-un vas de copt de 9 x 9 inci. Când vasul este plin, acoperiți frunzele umplute cu mai multe straturi de frunze plate de struguri și turnați 1 cană de apă. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider.