Frunze De Struguri Umplute

Frunze De Struguri Umplute
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Frunzele de struguri umplute ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, roșii, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute. În timp ce ceapa se gătește, curățați căței de usturoi și zdrobiți-le într-o pastă într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați acest lucru în tigaie împreună cu Roșia, sucul de lămâie, pasta de roșii și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați mărarul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
În timp ce acest lucru se răcește, scurgeți frunzele de struguri și trageți-le cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
5
Puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Lăsați-le să se înmoaie până când sunteți gata să vă rostogoliți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Așezați o frunză de struguri pe suprafața de lucru, cu partea strălucitoare în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
9
Adăugați 1 lingură de amestec de orez în mijlocul frunzei de struguri. Îndoiți părțile laterale peste orez și rotiți frunza într-o formă mică de bușteni, cam de dimensiunea degetului mare al lui George. Repetați cu orezul rămas, așezând frunzele umplute într-un vas de copt de 9 x 9 inci. Când vasul este plin, acoperiți frunzele umplute cu mai multe straturi de frunze plate de struguri și turnați 1 cană de apă. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider.
11
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții20
Scor De Sănătate86
Revista