Frunze De Struguri Umplute

Frunze De Struguri Umplute
Frunze de struguri umplute este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de ceapă, mărar, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute (Cu Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și uleiul într-o tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și translucidă, aproximativ 10 minute. În timp ce ceapa se gătește, curățați căței de usturoi și zdrobiți-le într-o pastă într-un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
TigaieTigaie
2
Adăugați acest lucru în tigaie împreună cu Roșia, sucul de lămâie, pasta de roșii și sare și piper după gust. Gatiti inca 5 minute. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TomateTomate
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați mărarul. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În timp ce acest lucru se răcește, scurgeți frunzele de struguri și trageți-le cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
5
Puneți-le într-un castron și acoperiți-le cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați-le să se înmoaie până când sunteți gata să vă rostogoliți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați o frunză de struguri pe suprafața de lucru, cu partea strălucitoare în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
9
Adăugați 1 lingură de amestec de orez în mijlocul frunzei de struguri. Îndoiți părțile laterale peste orez și rotiți frunza într-o formă mică de bușteni, cam de dimensiunea degetului mare al lui George. Repetați cu orezul rămas, așezând frunzele umplute într-un vas de copt de 9 x 9 inci. Când vasul este plin, acoperiți frunzele umplute cu mai multe straturi de frunze plate de struguri și turnați 1 cană de apă. Acoperiți și coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
StruguriStruguri
ApăApă
OrezOrez
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se dă la frigider.
11
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții20
Scor De Sănătate86
Revista