Frunze de romaine Bacara Ranch la grătar cu Prosciutto, nuci de pin și busuioc
Gratar bacara Ranch Romaine frunze cu Prosciutto, nuci de pin și busuioc este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper crăpat, mozzarella, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Frunze de romaine Bacara Ranch la grătar cu Prosciutto, nuci de pin și busuioc, Salată de Romaine la grătar cu cireșe, Fetan și nuci de pin prăjite, și Salată de Quinoa neagră cu legume la grătar, busuioc, Fetan și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare de sos cu apă sărată clocotită, blanch romaine frunze timp de 5 secunde și se pune în baie de apă cu gheață.
Îndepărtați și uscați suprafața.
Puneți 1 felie de mozzarella, 1 frunză de busuioc și aruncați câteva nuci de pin.
Rulați și înfășurați în prosciutto. Repetați procesul cu restul frunzelor.
Marinați în ulei de măsline și piper negru crăpat. Rezervă pentru grătar. Grătiți ușor până când brânza este moale și serviți.