Fructe la grătar cu Zabaglione de lămâie
Fructe la grătar cu Zabaglione de lămâie este un fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ananas, frunze de mentă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Zabaglione cu fructe de vară, Zabaglione cu fructe roșii / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și Piersici la grătar cu Bellini Zabaglione pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc mediu-fierbinte (de la 425 la 450 de metri pătrați) într-un grătar pe lemne.
Se amestecă zahărul în sucul de portocale până se dizolvă.
Ungeți fructele tăiate cu amestecul de zahăr.
Grătiți fructele, tăiate cu fața în jos, timp de aproximativ 5 minute, sau până când fructele sunt ușor moi și bine marcate. Treceți la căldură indirectă și continuați să gătiți până la moliciunea dorită.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Feliați fructele și păstrați fiecare fel într-un castron separat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Porționați un sortiment de fructe în 6 boluri. Se acoperă cu zabaglione și se ornează cu frunze de mentă.
Retipărit cu permisiunea de la gătitul pe lemne: tehnici și rețete pentru grătar, cuptor în curte, șemineu și foc de tabără de Mary Karlin, copyright circulator200
Fotografie Copyright 2009 de Ed Anderson. Publicat de Ten Speed Press.