Fructe de padure cu sirop de menta de lamaie

Fructe de padure cu sirop de menta de lamaie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 326 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți apă, fructe de pădure, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie, Tort de lămâie cu fructe de mentă și smântână, și Salată de pepene galben, fructe de pădure și pere cu sirop de Cayenne-Lămâie-Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați apa, zahărul, frunzele și tulpinile de mentă sau menta uscată și coaja de lămâie. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 20 de minute. Dacă folosiți mentă proaspătă, îndepărtați-o și coaja de lămâie cu o lingură cu fante și aruncați-o. Dacă folosiți mentă uscată, strecurați siropul.
Aduceți siropul înapoi la foc mic.
Se ia de pe foc și se adaugă fructele de pădure. Se amestecă ușor și apoi se toarnă într-un castron.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Serviți fructele de pădure și siropul în boluri acoperite cu crenguțe proaspete de mentă, dacă utilizați.