Fructe De Mare Piccata
Fructe de mare Piccata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 609 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați paste de scoici, ulei de măsline, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Cod Piccata, și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare*.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fiert, adăugați coji de paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la al dente; se scurge.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Sotati ciupercile, ceapa verde si usturoiul pana se inmoaie. Amestecați creveții, scoicile și carnea de crab. Gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt roz. Se amestecă vinul, sucul de lămâie și untul; gătiți până se încălzește.
Aruncați pastele cu sos de fructe de mare și pătrunjel.