Fructe De Mare Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry cu fructe de mare. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați cardamom, sare, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Curry Cu Fructe De Mare (Curry Malu), Fructe de mare curry, și Fructe De Mare Curry.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un castron nemetalic.
Se presară cu sare și turmeric. Pune deoparte.
Curățați ceapa, ghimbirul și usturoiul într-un blender sau un robot de bucătărie.
Încălziți un wok mare sau o tigaie adâncă la foc mare până când este fierbinte.
Adăugați uleiul și rotiți-l pentru a acoperi fundul tigaiei. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați semințele de muștar, păstăile de cardamom și chile și amestecați până când semințele de muștar pulverizează și "sar."
Adăugați pasta de ceapă și gătiți, amestecând des, timp de 3 minute până când începe să se coloreze.
Se amestecă laptele de cocos. Se fierbe timp de 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic și adăugați peștele, cu orice suc în castron. Puneți sosul peste pește și fierbeți timp de 2 minute, ungând ocazional peștele cu sosul, având grijă să nu rupeți peștele.
Adăugați creveții în tigaie și mai fierbeți încă 2 minute sau până când creveții devin opaci și peștele se fulgi ușor.
Adăugați sucul de lămâie și condimentați după gust cu sare și piper.
Se servește fierbinte, garnisit cu frunzele de coriandru și pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;