Fructe De Fructe

Fructe De Fructe
Fleac de fructe ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 45 de porții cu 85 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, napolitane de vanilie, lichior și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Trifle Cu Șase Fructe, Fleac De Fructe Tropicale, și Fructe tropicale și prăjituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stați 16 napolitane în jurul marginii interioare a vasului. Rupeți grosolan napolitane rămase; așezați pe fundul vasului, apoi stropiți cu lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
2
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă ciocolata și jumătate din biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți jumătate din fiecare amestec de budincă și fructe peste napolitane în vas; repetați straturile. Sus cu biciul rece rămas. La frigider 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Revista