Fructe Cu Ciocolată

Fructe Cu Ciocolată
Fructul înmuiat în ciocolată este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de caise, chipsuri de ciocolată semidulce, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coroană De Fructe Înmuiată În Ciocolată, Bile de fructe cu nuci înmuiate în ciocolată, și Fructe înmuiate pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează. Spear fructe cu scobitori; dip în ciocolată. Lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Așezați pe hârtie cerată sau lipiți scobitori într-un bloc de polistiren pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista