Frozen Fudge Pops
Frozen fudge Pops este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 191 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, pudră de cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dublu Ciocolata Congelate Fudge Pops, Fudge congelat fără lactate Pops de Peggy K, și Covrig Fudge Pops: dulciuri congelate dulci și sărate.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, zahărul, pudra de cacao, siropul de porumb și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță grea de 2 litri, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se răcește la temperatura camerei sau se răcește rapid într-o baie de gheață.
Se toarnă în forme și se îngheață 30 de minute. Introduceți bețișoare (dacă utilizați), apoi înghețați până la fermitate, aproximativ 24 de ore.
Treceți apă fierbinte peste matrițe (sau scufundați în apă fierbinte) pentru a slăbi PoP-urile înainte de a le desface.