Frosty Crema De Portocale Stratificat Desert
Crema de portocale înghețată desert stratificat este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 232 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 183 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Dacă aveți brânză cremă philadelphia, șerbet portocaliu, topping cu bici răcoroși și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frosty Crema De Portocale Stratificat Desert, Desert Frosty Orange Cappuccino, și Desert Portocaliu Stratificat Pufos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Line 9x5-inch Pâine pan cu folie de aluminiu Reynolds Wrap.
Spread sherbet pe partea de jos a tigaie pregătit pentru a forma chiar strat. Înghețați 10 min.
Între timp, bateți crema de brânză într-un bol mare cu mixerul până la crem. Adăugați treptat lapte condensat și suc, bătând până se amestecă.
Bateti în bici rece; răspândit peste serbet în tigaie.
Înghețați 3 ore. Pentru a unmold, invertit pan pe placa; elimina folie.