Fritto Misto de Calamari, lămâie și scoici durează aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană are 1240 calorii, 25g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Pentru 9,06 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de calamari, sare, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fritto Misto, Fritto Misto, și Fritto Misto.
Instrucțiuni
1
Turnați suficient ulei într-o tigaie adâncă pentru a umple tigaia puțin mai puțin de jumătate. Asigurați-vă că utilizați o tigaie în care puteți introduce un coș mare sau o strecurătoare cu mâner, pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până la fumat. Dacă aveți un termometru cu temperatură ridicată, temperatura uleiului pe tot parcursul procesului de prăjire ar trebui să rămână la aproximativ 360 până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-un castron larg, puțin adânc, amestecați 1/2 calamari, 1/2 felii de lămâie și 1/2 scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Presărați amestecul cu 1 cană de amidon de porumb și sare și, folosind mâinile, aruncați amestecul rapid, astfel încât amidonul de porumb să acopere totul. Aruncați amestecul acoperit în coș (sau filtru mare) cu un mâner. Loviți Sita de mână pentru a scutura orice exces de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Aruncați cu grijă amestecul de fructe de mare și lămâie acoperite în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți fritto - ul pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați imediat, combinând lămâile rămase, calamarii, scoicile și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Calmar
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Condimentați alimentele prăjite fierbinți cu sare și piper și serviți imediat cu pene proaspete de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.