Fritto Misto de Calamari, lămâie și scoici

Fritto Misto de Calamari, lămâie și scoici
Fritto Misto de Calamari, lămâie și scoici durează aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană are 1240 calorii, 25g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Pentru 9,06 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de calamari, sare, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fritto Misto, Fritto Misto, și Fritto Misto.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei într-o tigaie adâncă pentru a umple tigaia puțin mai puțin de jumătate. Asigurați-vă că utilizați o tigaie în care puteți introduce un coș mare sau o strecurătoare cu mâner, pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până la fumat. Dacă aveți un termometru cu temperatură ridicată, temperatura uleiului pe tot parcursul procesului de prăjire ar trebui să rămână la aproximativ 360 până la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Într-un castron larg, puțin adânc, amestecați 1/2 calamari, 1/2 felii de lămâie și 1/2 scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați amestecul cu 1 cană de amidon de porumb și sare și, folosind mâinile, aruncați amestecul rapid, astfel încât amidonul de porumb să acopere totul. Aruncați amestecul acoperit în coș (sau filtru mare) cu un mâner. Loviți Sita de mână pentru a scutura orice exces de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Aruncați cu grijă amestecul de fructe de mare și lămâie acoperite în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Scoateți fritto - ul pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați imediat, combinând lămâile rămase, calamarii, scoicile și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Condimentați alimentele prăjite fierbinți cu sare și piper și serviți imediat cu pene proaspete de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt potriviri grozave pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este King Estate Domaine Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista