Fritters de pește afumat cu Vinaigrette de sfeclă

Fritters de pește afumat cu Vinaigrette de sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile de pește afumat cu vinaigretă de sfeclă. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, ulei vegetal, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă De Sfeclă, Sfeclă de aur și prăjituri de praz cu iaurt și lămâie, și Prăjituri De Pește De Cod.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla individual în folie, așezați-o pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până la licitație, 50-60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lasă să se răcească. Curățați și tăiați în cuburi de 1/4".
3
Bateți sucul de lămâie, hreanul și oțetul într-un castron mediu; adăugați treptat ulei, amestecând pentru a se amesteca bine. Condimentează cusare. Faceți înainte: sfecla și vinaigreta potsă fie făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți separatși se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați codul pe o foaie de copt cu margini. Frecați CU1 lingură ulei. Se prăjește până la opac încentru, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lăsați peștele să se răcească, apoifulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Se amestecă codul, peștele alb, ouăle,șalota, matzo, arpagicul, 2 linguri de mărar și 2 linguriapă într-un castron mediu. Se condimentează cupiper și se amestecă energic pentru a se combina(amestecul va fi rigid). Faceți înainte: Frittermixture se poate face cu 1 zi înainte; coverand chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbPește Alb
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
MatzoMatzo
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F; setați un suport de sârmă în interiorul unei foi mari de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți restul de 4 linguri de uleiîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.Lucrând în loturi, aruncați puțin 1/4 cană de amestec de fritter în tigaie; apăsați ușor cu o spatulă pentru a aplatiza. Gatiti, intoarceti o data si adaugati mai mult ulei daca este necesar, pana cand maro auriu si crocant in jurul marginilor,aproximativ 4 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați larack pregătit. Păstrați cald în cuptor în timp cugătit blinele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se amestecă sfecla în vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Servițifritters cu vinaigrette; top cu marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista