Fritters De Mere
Apple a blinele ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, scorțișoară măcinată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fritters de mere ale mamei, Fritters De Mere, și Fritters De Mere.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sarea. Într-un castron separat, bateți ouăle cu o furculiță, apoi adăugați lapte, unt topit și vanilie. Îndoiți ușor ingredientele uscate și umede împreună până când sunt combinate (nu amestecați prea mult.) Îndoiți merele.
Adăugați suficiente mere pentru a face un aluat foarte gros. Vrei mere să strălucească, deși!
Încălziți câțiva centimetri de ulei de canola la foc mediu până la mediu-mic. Când se încălzește, aruncați puțină picătură de aluat în ulei. Dacă sfârâie imediat și se ridică la vârf, uleiul este gata; dacă arde repede, reduceți focul.Aruncați lingurițe de aluat în uleiul fierbinte, șase sau opt odată. Uneori se vor răsturna singuri; uneori trebuie să le răsturnați. Urmăriți-le și asigurați-vă că nu se rumenesc prea mult, dar gătiți-le suficient de mult pentru a vă asigura că aluatul este gătit, aproximativ 2 până la 2 1/2 minute în total.
Scoateți și scurgeți pe un prosop de hârtie. Pudrați foarte generos cu zahăr pudră sau înmuiați prăjiturile într-o glazură ușoară de gogoși (amestecați toate ingredientele glazurii împreună, apoi înmuiați prăjiturile calde).
Serviți cald!** Poate fi încălzit a doua zi într-un cuptor de 350 de grade timp de 8 minute.