Frittata De Dovlecei-Ceapă Ușoară
Nevoie de o făină de dimineață fără gluten? Frittata ușoară de dovlecei-ceapă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 68 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: roșii de prune, înlocuitor de ouă de legume de grădină din carton, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Rețete similare includ Zucchini-Ceapă Frittata, Rețetă De Frittata De Dovlecei Și Ceapă, și Ceapă Caramelizată, Ardei Roșu Și Frittata De Dovlecei.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci la foc mediu-mare; adăugați dovlecei și ceapă și sotati 12 până la 14 minute sau până când ceapa este fragedă.
Se ia de pe foc și se amestecă 2 linguri de parmezan ras.
Bateți împreună înlocuitorul de ou și următoarele 3 ingrediente cel puțin 1 minut sau până se omogenizează bine.
Se toarnă peste amestecul de legume.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până când este setat; creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe și fierbeți 5 1/2 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Presărați uniform cu restul de 2 linguri parmezan ras și busuioc.