Frittata de ceapă cu șuncă și Vidalia

Frittata de ceapă cu șuncă și Vidalia
Frittata cu șuncă și ceapă Vidaliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită pre-mărunțită, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vidalian Ceapa Dip, Vidalian Ceapa Dip, și Vidalian Ceapa Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente și 1/4 cană de brânză într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu, până când este fierbinte; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șuncă și gătiți 2 minute sau până se rumenesc ușor; scoateți din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se toarnă uniform amestecul de ouă peste amestecul de ceapă. Gatiti 10 minute sau pana cand setati in jurul marginilor (mijlocul va fi moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc.
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Înfășurați mânerul tăvii cu folie. Se fierbe 4 minute sau până când centrul este setat și brânza se topește. Glisați ușor pe un platou și tăiați-l în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista