Frittata de cartofi, Pancetta, spanac și cimbru

Frittata de cartofi, Pancetta, spanac și cimbru
Frittata de cartofi, Pancetta, spanac și cimbru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartof Yukon gold, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru, Frittata De Cartofi, Șuncă Și Spanac, și Fidea de cartofi dulci cu usturoi cu Pancettan și spanac pentru copii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; adăugați pancetta. Gatiti 2 minute; adăugați ceapa și gătiți 2 minute. Se amestecă cartoful și se gătește 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă frunzele de spanac; gatiti 1 minut pana se ofilesc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, bateți împreună ouăle, albușurile, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă peste amestecul de spanac și se gătește, doar până când ouăle încep să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Presărați brânza uniform deasupra, apoi puneți tigaia sub broiler timp de 3 minute, până când fritatta crește ușor, devine ușoară și așezată și bulele de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți din cuptor și presărați blatul cu frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se transferă pe o farfurie de servire, se taie în 6 pene în formă de plăcintă și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista