Frittata de cartofi, Pancetta, spanac și cimbru

Frittata de cartofi, Pancetta, spanac și cimbru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 151 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartof Yukon gold, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Chanterelle-salată de cartofi cu Pancetta, șalotă și cimbru, Frittata De Cartofi, Șuncă Și Spanac, și Fidea de cartofi dulci cu usturoi cu Pancettan și spanac pentru copii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; adăugați pancetta. Gatiti 2 minute; adăugați ceapa și gătiți 2 minute. Se amestecă cartoful și se gătește 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă frunzele de spanac; gatiti 1 minut pana se ofilesc. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, bateți împreună ouăle, albușurile, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de spanac și se gătește, doar până când ouăle încep să se întărească.
Presărați brânza uniform deasupra, apoi puneți tigaia sub broiler timp de 3 minute, până când fritatta crește ușor, devine ușoară și așezată și bulele de brânză.
Scoateți din cuptor și presărați blatul cu frunze de cimbru.
Se transferă pe o farfurie de servire, se taie în 6 pene în formă de plăcintă și se servește.