Frittata cu șuncă și sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și sparanghel Frittatan. Această rețetă servește 2 și costă 1,62 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 326 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ouă, albușuri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asparagus Frittata, Asparagus Frittata, și Asparagus Frittata.
Instrucțiuni
Combinați șunca, brânza, piperul negru, sarea, albușurile și ouăle, amestecând bine cu un bici.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 9 inci acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și sparanghelul; saut 3 minute.
Adăugați amestecul de ouă; reduceți căldura la mediu. Gatiti, acoperit, 3 minute sau pana aproape gata.
Se presară cu 1/4 linguriță de condimente italiene. Wrap mâner de tigaie cu folie; se fierbe 3 minute sau până când oul este setat.