Frittata cu sparanghel, roșii și Fontina
Frittata cu sparanghel, roșii și Fontinan este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, masa de dimineață. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 188 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel Și Fontina Frittata Cu Roșii Feliate Și Ceapă Roșie, Tomate, dovlecei și Fontina Frittata, și Tomate Sparanghel Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți ouăle, smântâna, 1/2 linguriță sare și piper într-un bol mediu pentru a amesteca. Pune deoparte.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 9 1/2 inci la foc mediu.
Se adaugă sparanghelul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Ridicați căldura la mediu-mare.
Adăugați roșia și un vârf de sare și sotati 2 minute mai mult.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de sparanghel și se gătește câteva minute până când ouăle încep să se fixeze.
Se presară cu brânză. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți până când frittata este aproape setată, dar partea de sus este încă curgătoare, aproximativ 2 minute.
Așezați tigaia sub broiler. Se fierbe până când partea de sus este setată și se rumenesc deasupra, aproximativ 5 minute.
Lăsați frittata să stea 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, slăbiți frittata din tigaie și glisați frittata pe o farfurie.