Frittata cu ierburi de primăvară și praz

Frittata cu ierburi de primăvară și praz
Frittata cu ierburi de primăvară și praz este o fără gluten și primar mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 151 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frittata cu praz și ierburi, Frittata de Paște cu sparanghel, brânză de capră și ierburi de primăvară, și Pătlagine piure cu praz și ierburi proaspete.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista