Frittata Cu Crustă De Cartofi
Frittata cu crustă de cartofi ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 307 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi prăjiți cu usturoi și ierburi, ciuperci, apă și ulei vegetal numit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cartofi Crusted Legume Frittata, Broccoli cu crustă de cartofi și Frittata de slănină, și Frittata Cu Șuncă Și Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind tigaie antiaderentă de 10 inci rezistentă la cuptor.
Între timp, într-o altă tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți ciupercile, ceapa și ardeiul gras la foc mediu-mare aproximativ 5 minute, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie.
Când cartofii sunt gata, presărați cu legume fierte și brânză. Într-un castron mediu, bateți ouăle și smântâna cu biciul; se toarnă deasupra.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când ouăle sunt setate. Slăbiți în jurul partea de frittata. Întoarceți cu grijă cu susul în jos pe platou și tăiați-l în pene.