Frittata cu ardei și cârnați italieni dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 300 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de piper, cârnați, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri, Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri, și Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri și ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți carcasele din cârnați și sfărâmați carnea în tigaie. Se sotează până se gătește, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți cârnații din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă ardeii și ceapa și se sotează până când legumele au început să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 15 minute. În timp ce ardeii și ceapa se gătesc, bateți ouăle împreună cu laptele, pătrunjelul, parmezanul, sarea, piperul și rozmarinul. Când ardeii și ceapa sunt gata, opriți focul și turnați amestecul de ouă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Presărați cârnații deasupra și gătiți la foc mediu-mic timp de 5 minute sau până aproape gata. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie de aluminiu dacă nu este metalică și puneți tigaia în cuptor timp de 5 până la 7 minute sau până când frittata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi