Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar

Frisincrume, Radicchio și salata de fenicul cu vinaigretă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar, Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Întindeți nucile de pin într-o foaie mică de copt și coaceți până devin aurii palide, aproximativ 8 minute.
Folosind mandolină, feliați subțire bulbul de fenicul transversal, începând de la bază, într-un castron mare, oprindu-se cam la jumătatea becului (rezervați becul rămas pentru o altă utilizare). Aruncați feniculul cu radicchio, friscrume și mentă.
Bateți împreună ulei, oțet, șalotă, muștar Dijon și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mic.
Aruncați bine salata cu vinetă și nuci de pin. Condimentează după gust, dacă este necesar, cu sare și piper.
* Nucile de pin pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la temperatura camerei răcoroase.* Friscrume, radicchio și mint pot fi spălate, uscate și păstrate între prosoape ușor umezite în pungi de plastic resigilabile, cu 1 zi înainte.