Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar
Frisincrume, Radicchio și salata de fenicul cu vinaigretă de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 100 de calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de ridiche cu vinaigretă de muștar, Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți nucile de pin într-o foaie mică de copt și coaceți până devin aurii palide, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Lasă să se răcească.
4
Folosind mandolină, feliați subțire bulbul de fenicul transversal, începând de la bază, într-un castron mare, oprindu-se cam la jumătatea becului (rezervați becul rămas pentru o altă utilizare). Aruncați feniculul cu radicchio, friscrume și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Apa Plus 2 Linguri Sare
Baza
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Bol
5
Bateți împreună ulei, oțet, șalotă, muștar Dijon și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar Dijon
Ceapă Eșalotă
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Aruncați bine salata cu vinetă și nuci de pin. Condimentează după gust, dacă este necesar, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
Nuci De Pin
1
* Nucile de pin pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate la temperatura camerei răcoroase.* Friscrume, radicchio și mint pot fi spălate, uscate și păstrate între prosoape ușor umezite în pungi de plastic resigilabile, cu 1 zi înainte.