Friscruce și salată de ciuperci sălbatice cu ou Pocat
Friscroume și salată de ciuperci sălbatice cu ou Pocat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 226 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Friscruce Și Salată De Ciuperci Sălbatice Cu Ou Pocat, Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate, și Salată Frisee cu Lardons și ouă Pocate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați ciupercileîn castron mare. Aruncați cu 4 linguriulei. Împrăștiați ciupercile pe coacerea cu ramăfoaie.
Se presară sare grosieră și piper.Prăjiți până se înmoaie, amestecând ocazional, 25 până la 30 de minute. Se răcește până la 2 ore.
Așezați un castron mare cu apă rece aproapetov.
Se toarnă apă suplimentară în marekillet pentru a ajunge la adâncimea de 2 inci.
Adăugați1 lingură suc de lămâie și generospresărind sare grosieră în tigaie. Aducețiapă la foc mic la foc mediu. Crăpațiouă, câte 1, în apă (albii se pot răspândi). Se fierbe la foc mic până când albușurile sunt fierte și gălbenușurile sunt încă moi, ocazional cu apă, aproximativ 3 minute.
Folosind o lingură cu fante, transferați ouăîntr-un castron cu apă rece. Rezervă skilletcu apă de braconaj. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Să stea la camerătemperatura. Aduceți tigaia rezervată de apăpentru a fierbe. Reîncălziți ouăle 1 minut.
Bateți restul de 2 linguri de ulei și 2 linguri de suc de lămâie într-un alt vas mare pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cusare grosieră și piper.
Adăugați friscrume,ridichi și ciuperci și aruncați pentru a acoperi. Împărțisalată între plăci. Completați fiecare salată cuou fiert și serviți.
Pe porție: 240,7 kcal calorii,
2% calorii din grăsimi, 19,8 g grăsimi,