Frisca secretă a bucătarului
Chef Secret frisca este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 32 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați env. gelatină knox, zahăr pudră, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare sunt Frisca vegana fara zahar akan Aquafaba frisca, Înghețată de cireșe vegane (cu un ingredient nu atât de secret), și Casă Franceză Vanillan înghețată și un secret murdar.
Instrucțiuni
Refrigerați vasul mic de amestecare cel puțin 15 minute pentru a se răci.
Între timp, presărați gelatina peste apă rece într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic 3 minute sau pana cand gelatina este complet dizolvata, amestecand constant. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți frișca în vasul răcit. Adăugați treptat gelatina, bătând cu mixerul electric la viteză mică până când se amestecă bine. Bateți la viteză medie 5 minute sau până se îngroașă.
Adăugați zahăr; bate la viteză mare 5 minute sau până se formează vârfuri moi.